How To Register Grab Driver In Malaysia - Updated 2020

How To Register Grab Driver In Malaysia And Receive Free Start Up Credit
Due to the recent COVID19 pandemic, Grab has taken the initiative to comply to RMCO(Recovery Movement Control Order) SOP.  New drivers can now register Grab Driver for entire Malaysia without having to visit to any Grab GDC nor Grab Kiosk. With the current Skip-The-Line and online verification process, you can register directly via the form below and our assigned registration admins will assist you throughout your registration process.

Under the act of Ministry Of Transportation (MOT) in Malaysia, all registered Grab Drivers are required to have PSV license. However, for new drivers without PSV license, our admin will send guidelines on how to obtain PSV license in the shortest possible time.

Follow the instructions below to register Grab Driver and our admins will assist you on your Grab Driver registration process and PSV regulation procedure.
Below are the states which have opening for new driver registration.
Kual…

Masalah Grab rooted Phone/Unauthorized device login(DAH PENAT ASYIK KENA SOFTBAN)

Anda terima SMS begini kan...


















Tapi.. Anda tidak tahu apa tu root, jaibreak apa tu hack .. Yang tahu tu you tahu apa yang u main la.
OK back to topic, untuk driver yang tak tahu apa ini, asyik je kena forfeit incentive, kena softban 12jam. buta buta drive satu Klang Valley takde job..

Saya takkan suruh u bazir masa call CS, pergi GDC atau apa apa pun. Masalahnya adalah phone. Kebanyakannya berlaku pada phone LENOVO sbb Lenovo original ada root sikit. So Grab App detect root pada phone anda.

SOLUTION
Tukar phone saja. Tak perlu bazir masa call CS marah marah, pergi GDC, mmg ada Alpha suruh pergi GDC. Senang cakap kan pergi GDC pastu u yang bazir masa.

Cadangan saya ialah jangan beli phone Lenovo untuk Grab.  Kalau boleh elakkan Asus dan Huawei, GPS sampah... lain so far ok, xiaomi,samsung. tak perlu mahal pun 500-600 dah ok.

So itu saja solution saya, harap driver sekalian jangan lagi bazir masa dgn phone anda dgn CS.

Selain itu, jangan tukar2 HP sign in Grab Account yang sama dalam masa yang singkat. Grab akan detect ini adalah kegiatan gaming dan account akan diblock untuk pemantauan.

Terima kasih.

Comments